NIEUWS

Via deze pagina kan je onze toekomstige evenementen volgen. Voorbije activiteiten worden toegevoegd aan het archief en via de galerij kan kan je foto's vinden.

Wafelbak

Op 4 december heeft de wafelbak plaatsgevonden. Een speciale dankuwel aan iedereen die meegeholpen heeft achter de schermen, bar of wafeltafel! Het heeft gesmaakt.

4 december 2022

In Memoriam Erwin Martens

Erwin.jpg

† 30/11/2022

Beste leden,

Wij brengen het droevige nieuws van het plotse overlijden van Erwin Martens. Erwin was een stille kracht, maar een o zo trouw en gewaardeerd lid. Erwin was bij de pioniers van Aeroclub Brugge, één van de eerste leden. Zo goed als elk weekend was hij aanwezig, als het weer het toeliet elke zondag voor zijn vluchtje met de KAJ.

We zullen Erwin missen.

ACB Times #17

De maandelijkse nieuwsbrief is hier te downloaden.

2022-12(#17).jpg

Pilot for 1 day

Schrijf je in voor het evenement piloot voor 1 dag om te proeven van onze opleiding. Op de speciale pagina vindt je meer informatie.

OO-G64 touchdown.jpg